неділя, 28 березня 2021 р.

ЩАСТЯМ ПОДІЛИСЬ СВОЇМ

 


20 березня  відзначають Міжнародний день щастя. Зявилося це нове одне з найоригінальніших і водночас незвичних свят в 2013 році. Основна мета свята, нагадати всім, що варто радіти життю і біти вдячним за всі подарунки долі, навіть якщо іноді вона підкидає не надто приємні сюрпризи.

         Його визначили не випадково – на 20 березня також припадає день весняного рівнодення, коли ніч практично зрівняється зі світлою частиною доби. Автори цієї ідеї хотіли показати: що на щастя всі мають рівні права, як і на те, аби щодня зустрічати сонце.

         Запроваджений Міжнародний день щастя резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 28 червня 2012 року.  Ініціатива установи Міжнародного дня щастя надійшла з невеликої гірської країни – Бутану.  Вважається, що жителі Бутану є найщасливішими людьми в світі – чемпіонами за коефіцієнтом Валового Національного щастя.

         Що стосується традицій, то їх поки не так багато, адже Міжнародний день щастя – зовсім молоде свято. Як правило, в цей день проводять лекції та тренінги, учасники яких розповідають про значення щастя для людини і діляться ідеями з поліпшення побуту.

         Влаштовуються презентації книг, присвячених темі щастя. В освітніх установах розповідають про важливість позитивного ставлення до життя і оточуючих. А звичайні люди просто відправляють своїм друзям і близьким вітання з побажаннями всього найкращого.

         Міжнародний день щастя відзначають практично у всіх країнах світу. Але найактивніше Міжнародний день щастя відзначається в соцмережі. Зазвичай 20 березня Інтернет-користувачі відправляють один одному віртуальні листівки, вірші-поздоровлення та інші приємності, здатні зробити їхніх одержувачів трішки щасливішими.

         Щоб стати щасливим потрібно вірити в чудеса, радіти життю. Допомагати друзям. Займатися тим, що тобі подобається. Читати книги і менше дивитися телевізор та сидіти в Інтернеті. Любити свою роботу, Займати ся спортом. Вірити в себе. Бути близьким до родини. І подорожувати.

         Пропоную вашій увазі книгу  “Дорогою щастя. Калейдоскоп життєвих історій”.   Це творчий продукт проекту Тетяни Курганської “Стань автором книги за 7 днів

         Чи є такі люди, що не хочуть бути щасливими? Навряд чи!

Всі прагнуть щастя, всі його шукають. Заради омріяного щастя люди ставлять цілі, готові звернути гори, піти на те, чого від них ніхто не очікував, подолати будь-які перешкоди. Але, часто буває так, що, досягнувши високої мети, ми не відчуваємо щастя. Раптом виявляється, що воно було в чомусь іншому. Але в чому ж тоді?

         Цю книгу написали 60 авторів з 5-х країн світу лише за 7 днів. Вона об’єднала дуже різних людей заради того, щоб ті, хто будуть її чекати, нарешті зрозуміли – в чому ж їхнє щастя?
У книзі ви знайдете реальні історії людей про глобальні зміни у житті та про маленькі події, що перевернули все з голови на ноги. Це історії про сумніви та віру в себе, кохання та зраду, розбиті надії та втілення мрій, про батьків та дітей, про роботу та вибір власної справи, про дитинство та зрілість, і, навіть – по війну.

 Книга “Дорогою щастя. Калейдоскоп життєвих історій” для тих, хто вважає, що слово “щастя” – це щось недосяжне і фантазійне. Прочитавши її, ви зрозумієте, де живе саме ваше щастя и побачите свій шлях до нього.

          В цій книзі є історія і нашої великовищанки Діни Дейнеги. Це хороша жінка, мати дорослої доньки та двох синів-школяриків. Копірайтор, автор постів-роздумів. Цінує родину , справжню дружбу.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

А ймення зорі тій Полин

Квітнева ніч, яка розкраяла для всієї України життя на "до" чи "опісля". Це вже потім ми кидалися читати одкровення Іоан...