четвер, 22 вересня 2022 р.

ВІТЕР ВОЛІ НЕ ЗУПИНИТИ!

24 серпня 1991 року була проголошена Незалежність України. Це точка відліку, яка зазначила народження нової держави - вільної України. Це велика подія, що дала народові можливість самому вирішувати свою долю.
    Незалежність і державність зріли в глибинах нашої тисячолітньої минувшини, проростали і проростають в умовах політичної кризи та війни. Безперечно, Українська козацька держава передала нам у спадок міцне переконання - кожен українець має захищати свої права і свободи, дбати про розквіт землі святої. 
    Кожен раз історія випробовує нас на міцність духу, на мужність, на терпіння і боротьбу за вільний дім, за нашу святу колиску - Україну. Ніколи і нікому нас не подолати, бо ми - патріоти. 
    вітер волі літає над нами і зупинити його лету нікому не вдасться. Так, нам боляче, що московсько-путінська імперія прагне нав'язаною війною зламати наш дух. У цій боротьбі віддали своє життя тисячі українців, серед яких є і діти. Земля наша полита кров'ю і слізьми. Проте за мир, за свою неньку ми ладні згуртуватися, об'єднати всі сили і захистити спокій і мир своєї рідної Батьківщини. Вітер волі не зупинити!
    Ми віримо в незалежність свого народу, ми любимо свою мову. Вона ж чистіша джерельної води, її не вбив чорнобильський попіл, її від зла агресора оберігають наші обереги: калина, мамин рушник, яскраві чорнобривці і всі ми - патріоти рідної неньки України. Віримо в розквіт, в щастя, добробут своєї землі.
    Зі святом Незалежності України!  Через терни ми йдемо до світлої долі. Так буде! Україна була і буде вільною, бо ми її безмежно любимо.

 

    

Немає коментарів:

Дописати коментар

А ймення зорі тій Полин

Квітнева ніч, яка розкраяла для всієї України життя на "до" чи "опісля". Це вже потім ми кидалися читати одкровення Іоан...