понеділок, 7 січня 2019 р.

Різдво - свято на честь народження Ісуса Христа. Диво Різдва - у тому, що перший і єдиний раз на віки вічні непорочна Діва народила Дитину. Марія та її суджений Йосип з нетерпінням чекали Боже дитя.
      Того року римський імператор Август захотів дізнатися, скільки людей живе в його країні, і наказав усім піти на перепис. Марія і Йосип пішли у місто Віфлеєм. Наближалася ніч, довелося шукати нічліг. Вони знайшли печеру - вертеп, куди у погану погоду пастухи заганяли отари. Саме тієї ночі у Марії народився Син. Вона загорнула Месію (Спасителя) у поділ і поклала у ясла з сіном.
     Неподалік стерегли отару пастухи. Вони побачили яскраве світло. До них з небес спустився ангел: "Я приніс вам добру вість. Бог послав Свого Сина на землю, щоб врятувати людей від гріхів!"
     Другою вістю про народження Сина Божого була зірка. Вонабула найяскравішою в небі. Її побачили схудні мудреці - влхви - і здогадалися, що зірка - передвісниця істинного дива. Вони тоді вирішили піти за нею. Дивовижна зірка привела їх до Ісуса. Вони побачили Марію з Дитиною на руках і подарували немовляті подарунки: золото, ладан і миро.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Космос - учора, сьогодні, завтра

    12 квітня Міжнародний день польоту людини в космос Загадковий світ зірок та планет з давніх часів притягував до себе увагу людей. Але бл...