понеділок, 20 вересня 2021 р.

Спротивні перемоги України

             СПОРТ та ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ    модний тренд будь-якої пори рокуЗаняття спортом дають людині не тільки міцне здоров'я, хорошу фізичну підготовку і красиву фігуру, а й формують характер, вчать долати труднощі, змушують постійно вдосконалюватися та не зупинятись на досягнутому. 

         За традицією, в другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. Це свято було започатковано «…на підтримку ініціативи фізкультурних і спортивних організацій та об’єднань громадян…» відповідним Указом Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94.

         З того часу із року в рік у цей день по всій Україні проводиться багато святкових заходів. У регіонах та столиці нашої країни проходять масові змагання з різних видів спорту, майстер-класи, турніри, зустрічі з видатними діячами галузі фізкультури і спорту. Лунають поздоровлення зі святом і побажання нових тріумфальних перемог українським спортсменам від перших осіб держави.

         До уваги читачів у шкільній бібліотеці Великовисківського ліцею була представлена виставка літератури на спортивну тематику . Це книги

про Україну – сильну і спортивну державу, про олімпійців, які примножують славні традиції вітчизняного спорту, прославляючи Україну в світі, про здоров’я та гарне самопочуття, яке спорт дарує людині.

Немає коментарів:

Дописати коментар

А ймення зорі тій Полин

Квітнева ніч, яка розкраяла для всієї України життя на "до" чи "опісля". Це вже потім ми кидалися читати одкровення Іоан...