середу, 24 лютого 2016 р.

В ній душа Шевченкова й Лесина, і Франкова у ній душа

В рамках проведення заходів щодо відзначення Міжнародного дня рідної мови в шкільній бібліотеці Великовисківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів було організовано виставку "В ній душа Шевченкова й Лесина, і Франкова у ній душа"., на якій шкільному загалу представлені збірки творів українських письменників.

Разом з вихованцями Великовисківської школи естетичного виховання (директор Любов Іванівна Чоповська) були проведені літературні посиденьки. На цьому заході присутні вшанували пам'ять земляків -літераторів Маловисківщини: Безпалого Леоніда Яковича, Бровченка Володимира Яковича, Коцара Леоніда Івановича, Миценка Михайла Петровича, Степаненко Оксану Миколаївну, Тарасенка Ігоря Георгійовича, Красного Григорія Олексійовича, Левченко-Дигас Валентину Василівну, та колишнього випускника Великовисківської школи Леоніда Тендюка. На зустрічі були присутні  поетеса Світлана Григорівна Шевченко, вишивальниця Богодвид Любов Петрівна та Олег Безушенко, який пише патріотичні вірші.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Космос - учора, сьогодні, завтра

    12 квітня Міжнародний день польоту людини в космос Загадковий світ зірок та планет з давніх часів притягував до себе увагу людей. Але бл...